Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Θεμ. Παπαθεοφάνους: «Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»


Με αφορμή την από 07-08-2014 ανακοίνωση της ΕΟΣΣ, σχετικά με δηλώσεις και πράξεις του Βουλευτή Λέσβου της ΝΔ κ. Παύλου Βογιατζή από τις οποίες φαίνεται ποιοι είναι υπέρ και ποιοι κατά της αναγκαστικότητας, το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού, διαστρεβλώνει την αλήθεια επιμένοντας να αναφέρεται σε παράνομες αδειοδοτήσεις οινοποιητικών επιχειρήσεων, που εκδόθηκαν από την Αντιπεριφέρεια.

Τους υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι, η αδειοδότηση των οινοποιείων είναι νόμιμη, καθώς αποφάνθηκε γι’ αυτό, ύστερα από προσφυγή της ΕΟΣΣ, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου με την τέως Γενική Γραμματέα κ. Καλογήρου, η οποία ενέκρινε το σύννομο της πράξης.

Τους υπενθυμίζουμε ότι, προσφυγή της ΕΟΣΣ με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά των οινοποιών, απορρίφτηκε από τα Δικαστήρια της Σάμου.

Τους υπενθυμίζουμε ότι, η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Σάμου που πραγματοποιεί τους διαπιστωτικούς ελέγχους, είναι υπηρεσία της ίδιας Αντιπεριφέρειας Σάμου.

Τους υπενθυμίζουμε ότι, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου είναι μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου, που ομόφωνα έχει επανειλημμένα αποφασίσει για την αναγκαστική μορφή λειτουργίας της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου.

Και επειδή είναι εύκολο να μετατίθενται διοικητικές ευθύνες του Δ.Σ. της ΕΟΣΣ έναντι των συνεταιριστών αμπελουργών της Σάμου και λόγο της εποχής του τρύγου, υπενθυμίζουμε σε όλους τη λαϊκή παροιμία «Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: