Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ο Δήμος Σάμου για την παραίτηση του κ. Μιχάλη Αναγνώστου

Το τελευταίο διάστημα, υπό το βάρος κακόπιστης κριτικής και αρνητικών σχολίων από μια μικρή μερίδα ατόμων με προφανείς σκοπιμότητες, ο κ. Μιχάλης Αναγνώστου - μέλος Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. και πρόεδρος της Επιτροπής του Αθλητικού κέντρου Καρλοβασίου- οδηγήθηκε σε παραίτηση.


Ο Δήμαρχος Σάμου Στέλιος Θάνος εκτιμώντας την ανιδιοτελή του προσφορά στον τόπο, το ήθος στην άσκηση των καθηκόντων του, την ευσυνειδησία και την αποτελεσματικότητά του σε ότι κι αν έχει αναλάβει, θεωρεί πως αυτή η παραίτηση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Ο πρόεδρος του νομικού προσώπου Αθλητισμού με τη σύμφωνη γνώμη του διοικητικού συμβουλίου της Επιτροπής του Αθλητικού Κέντρου Καρλοβάσου, ζήτησε από τον κ. Αναγνώστου να συνεχίσει να επιτελεί το σοβαρό και αξιόλογο έργο που έχει αναλάβει, αίροντας το αίτημα παραιτήσεώς του.

Σημειώνουμε πως, στο διάστημα της γόνιμης προεδρίας του και με την βοήθεια των ικανότατων μελών του Δ.Σ, συντάχτηκε για πρώτη φορά εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του αθλητικού κέντρου Καρλοβάσου, επιτεύχθηκε η αδειοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός και επαναλειτουργία του μικρού κλειστού, επισκευάστηκε πλήρως και λειτουργεί απρόσκοπτα η εγκατάσταση πυρασφάλειας του αθλητικού κέντρου, ολοκληρώθηκε η δημιουργία μητρώου καθώς και η καταγραφή και φωτογράφηση όλου του κινητού εξοπλισμού (όργανα γυμναστικής και στίβου, βάρη, ηλεκτρονικός-ηλεκτρολογικός εξοπλισμός κ.α.


Υποστηρίζουμε την ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού στη Σάμο, με σύνεση και οραματισμό για το αύριο των παιδιών μας και σε αυτό, άνθρωποι με αξία όπως ο κ. Μιχάλης Αναγνώστου, μπορούν να συνδράμουν αποφασιστικά.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: