Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ο Μανόλης Βασιλειάς καλεί τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, να πάρει πρωτοβουλίες


Σήμερα ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" δημοσιεύει το δεύτερο και τελευταίο μέρος της συνέντευξης στον "Αρμονία 103,2fm και στο Δημοσιογράφο κ. Μάνο Στεφανάκη που παραχώρησε την περασμένη Παρασκευή, ο Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος της Π.Ε της Κοινωνικής Συμφωνίας κ. Μανόλης Βασιλειάς .

Ο κ. Μανόλης Βασιλειάς σε αυτό το τμήμα της συνέντευξης αναφέρεται στους πρώην συντρόφους του στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., αναφέρεται στην ανάγκη να βάλουμε φραγμό στην νεοφιλελεύθερη πολιτική της Κυβέρνησης, ενώ επισημαίνει ότι υπάρχει άλλος δρόμος.



Ο Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος μιλά για το πρόκριμα των Περιφερειακών Εκλογών αλλά και Ευρωεκλογών, και για τα κακώς κείμενα του Καποδίστρια και του Καλλικράτη. Αναφέρεται στην ανάγκη δημιουργίας δύο Δήμων στο Νησί και πολλά άλλα.

Τέλος ο κ. Μανόλης Βασιλειάς καλεί τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει πρωτοβουλίες για τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση των δυνάμεων της Αριστεράς για τις Περιφερειακές Εκλογές αλλά και για τις Ευρωεκλογές, ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν με τη Δημοτική τους παράταξη.

Στο τέλος αυτής της συνέντευξης ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος μαζί με τον κ. Μάνο Στεφανάκη σε μια εντελώς ελεύθερη συζήτηση, αναφέρονται στις Τράπεζες, στα μνημόνια, αλλά κυρίως αξονικά στα σημεία ενός άλλου εναλλακτικού δρόμου σωτηρίας της χώρας, χωρίς  να πουλιούνται τα ασημικά της χώρας, αλλά και χωρίς να  φτωχοπορεύεται ο Λαός μας, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. 


 Το πρώτο μέρος της Συνέντευξης: ΕΔΩ...!

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: