Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Το "ΠΑΣΟΚ" Σάμου στα "μανταλάκια" (Ηχητικά ντοκουμέντα)


Το φερόμενο ως "ΠΑΣΟΚ" εκβιάζει την εργαζόμενη του και στη Σάμο. 

Το θέμα απασχολεί εδώ και πολύ καιρό τα εναπομείναντα στελέχη του φερόμενου ως "ΠΑΣΟΚ" στη Σάμο, που μάλλον δεν έχουν καταλάβει τη σημασία του προβλήματος και προσπαθούν με επαρχιώτικους τρόπους να το λύσουν.


Από το Γενάρη του 2013 έχει σταματήσει το κεντρικό "ΠΑΣΟΚ"  να πιστώνει το λογαριασμό της Ν.Ε με
το ποσό της μισθοδοσίας και των ενσήμων της υπαλλήλου που απασχολούν εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια. 

Από την άλλη, πρόσφατα η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή που εκλέχτηκε, από ότι γνωρίζουμε άλλαξε τις κλειδαριές των γραφείων και δεν μπορεί η υπάλληλος να παρουσιασθεί στην εργασία της. Δεν της επέτρεψαν ούτε τα προσωπικά της αντικείμενα να πάρει, αν και αναγκάσθηκε να το ζητήσει και με εξώδικο.


Με λίγα λόγια χωρίς να εξοφλήσουν τις οφειλές προς αυτήν, έχουν προχωρήσει σε "σιωπηλή απόλυση" χωρίς φυσικά και τη νόμιμη αποζημίωση που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Έτσι η υπάλληλος κα Ευαγγελία Βούλγαρη, ούτε στο ταμείο ανεργίας μπορεί να απευθυνθεί , αλλά και πουθενά δεν μπορεί να αναζητήσει δουλειά. 

Να σημειωθεί,  ότι κάθε φορά που εκλέγονταν νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη Σάμο, τα μέλη της ήταν υποχρεωμένα με βάση το Νόμο, να απευθυνθούν στην Εφορία, στον επόπτη Εργασίας και στο ΙΚΑ και να ενημερώσουν  για την αλλαγή της εργοδοτικής σύνθεσης. 


Κώστας Χατζηχρήστος,
ο Νέος Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Σάμου με τον ΓΑΠ

Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή και ειδικά ο νέος Γραμματέας της κ. Κώστας Χατζηχρήστος, ενώ σε λίγο θα κλείσει ένα χρόνο από την εκλογή του, δεν προσήλθε στις πιο πάνω Υπηρεσίες με αποτέλεσμα σε αυτές τυπικά να φαίνεται σαν εργοδότης της Υπαλλήλου, ο πρώην Γραμματέας και παραιτημένος από το "ΠΑΣΟΚ" με δημόσια πράξη, από το Μάρτη του 2012, κ. Μανόλης Βασιλειάς.  

Μία πράξη ευθυνοφοβίας και επαρχιωτισμού από πλευράς της Νομαρχιακής Σάμου, μία πράξη ανήθικη που ουσιαστικά μέσα από αυτή επιδιώκουν να χρεωθεί ο πρώην Γραμματέας κ. Μανόλης Βασιλειάς τις οφειλές του νεοφιλελεύθερου αυτού πλέον "κόμματος - μορφώματος". 


Και ξαφνικά "χτύπησε" ο Καθηγητής.

Την Παρασκευή 15 Νοέμβρη ο κ. Κώστας Σοφούλης χωρίς να έχει σήμερα θεσμικό ρόλο για το ΠΑΣΟΚ και εντελώς εργολαβικά, σε συνέντευξη που έδωσε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό "Ράδιο Σάμος 102fm" και στην εκπομπή της Δημοσιογράφου κας Μαργαρίτας Ικαρίου, καθαρά έκφρασε τον εκβιασμό της Βενιζελικής Ηγεσίας. 


"ή έρχεσαι και σου βάζουμε μόνο κάποια ένσημα και δουλεύεις εθελοντικά η φεύγεις χωρίς καμία άλλη απαίτηση"


Ας ακούσουμε ολόκληρη την τοποθέτησή του για το θέμα αυτό στο Ράδιο Σάμος 102fm και ας βγάλουμε τα συμπεράσματά μας :



Στη συνέχεια από τη ραδιοσυχνότητα του Ράδιο Σάμος 102fm και από την εκπομπή της Δημοσιογράφου κας Μαργαρίτας Ικαρίου ακούσαμε τη φωνή της απόγνωσης. 

Ακούσαμε τη φωνή της κας Ευαγγελίας Βούλγαρη που βάζει τα πάντα στη θέση τους. Μιλάει για πολλά, ενώ στη φωνή της έκδηλη είναι η απογοήτευση και το στοιχείο της αδικίας που συντελείται εις βάρος της από τον εργοδότη της, το "φιλεργατικό Βενιζελικό "ΠΑΣΟΚ" και τη Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου. 




















Ας παρακολουθήσουμε ολόκληρη αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα συζήτηση, για να αντιληφθούμε με τη κυνικότητα και βαρβαρότητα αντιμετωπίζουν σήμερα στο φερόμενο ως "ΠΑΣΟΚ" τους ίδιους τους εργαζόμενούς τους.





Εμείς σαν "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" δεν έχουμε εκπλαγεί από τη στάση της Βενιζελικής ηγεσίας του φερόμενου ως "ΠΑΣΟΚ", αλλά αντίθετα έχουμε εκπλαγεί με τη στάση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής στη Σάμο. 

Αντί να απαιτήσει και να πιέσει για τα δεδουλευμένα της Υπαλλήλου της από τα κεντρικά γραφεία που την πλήρωναν έως σήμερα, υιοθέτησε απριόρι την αντεργατική και ανήθικη λογική της Βενιζελικής Ηγεσίας.

Αυτοί οι άνθρωποι όταν θα προκηρυχθούν εκλογές θα ζητούν γενικά από τους εργαζόμενους (όσοι ακόμα θα έχουν δουλειά) και από τις στρατιές των ανέργων την ψήφο τους για να συνεχίσουν το "θεάρεστο ανθρωπιστικό τους έργο" και για να συνεχίσουν να "σώζουν την Πατρίδα". 

Θαυμάστε τους....!!

Σχετική παλαιότερη ανάρτησή μας: ΕΔΩ...!

Σχετικά νεότερη ανάρτησή μας: Εδώ..!! 

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: