Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ο υπεράνω κάθε κριτικής κ. Γιάννης Νέγρης κρίνει, προσβάλει, απαξιώνει

Η Φωτογραφία από:  http://samos2000goal.blogspot.gr
"Χτύπησε" πάλι ο κ. Γιάννης Νέγρης, τον Ανεξάρτητο Περιφερειακό Σύμβουλο και ιδρυτικό στέλεχος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, κ. Μανόλη Βασιλειά  μέσα από το προσωπικό του blog, χωρίς να έχει κάτι νέο να πει εναντίον του, επαναλαμβάνοντας μονότονα το ίδιο τροπάριο..., όχι φυσικά της Κασσιανής, αλλά αυτό που του έχουν μάθει να "παπαγαλίζει" οι διακομματικοί πολιτικοί "προστάτες" του. 

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που το κάνει αυτό, αλλά και ούτε ο Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος είναι ο μοναδικός του "στόχος". 

Κάθε φορά επιλέγεται ένα πρόσωπο για αποδόμηση ανάλογα, με το βαθμό πολιτικής επικινδυνότητας που έχει ο καθένας για τα "διακομματικά αφεντικά" του ή από τις προσωπικές του εμμονές και εμπάθειες.

Στην πρώτη περίπτωση συναντάμε κατά καιρούς, τον Δήμαρχο Σάμου κ. Θάνο, τον Αντιπεριφεριάρχη κ. Παπαθεοφάνους, τον πρώην Νομάρχη κ. Κάρλα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Μαυρέλο, τον κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο και πολλούς άλλους.. 

Στη δεύτερη περίπτωση
(προσωπική εμμονή),  μπορούμε να συναντήσουμε κατά καιρούς τον Δέσποτα κ. Ευσέβιο, τον αείμνηστο Δημήτρη Θάνο, τη Δημοσιογράφο κα. Μαργαρίτα Ικαρίου και διάφορους άλλους γνωστούς πολίτες κυρίως στην πόλη της Σάμου. 

Επιτέλους ποιος είναι ο κ. Νέγρης?  Μόνο αυτός κάνει σωστή και μαχητική Δημοσιογραφία στο Νομό μας και προβαίνει σε δήθεν αποκαλύψεις ? 

Η μέρα που επέλεξε φυσικά για την απαράδεκτη και πολιτικά χυδαία ανάρτηση δεν είναι τυχαία, αφού μία μέρα πριν, ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" δημοσίευσε άρθρο εξωτερικού μας συνεργάτη, και με τίτλο - "ΠΑΣΟΚ" Σάμου:  Πότε θα βγει λευκός καπνός από τη Νομαρχιακή ? -

Πατήστε  ΕΔΩ..!  για να δείτε το άρθρο, που προφανώς ενόχλησε κάποιους "πασοκικούς συνεργάτες" του κ. Νέγρη, αυτή τη φορά. 

Αναφερόμενος λοιπόν στο κ. Μανόλη Βασιλειά και προσπαθώντας να τον απαξιώσει, αναφέρεται στα αποτελέσματα των Εκλογών του Μάη 2012 θεωρώντας ότι η κοινωνία έστριψε την πλάτη της σε αυτόν, με τις δήθεν λίγους ψήφους που συγκέντρωσε το ψηφοδέλτιο της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ". 
ΣΑΜΟΣ: ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΑΗ 2012

Να θυμίσουμε στο κ. Νέγρη ότι αποτελεί μεγάλη εκλογική νίκη το σχεδόν 1% και οι 239 ψήφοι που έλαβε το ψηφοδέλτιο στο Νομό μας, αφού η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δημιουργήθηκε σχεδόν 2 μήνες πριν τις εκλογές, χωρίς σπόνσορες και χορηγούς όπως τα αστικά κόμματα, με ένα και μοναδικό στέλεχος να παλεύει σε όλο το Νομό, σε ένα εντελώς πολωμένο πολιτικό κλίμα, με αποκλεισμούς από τα μεγάλα ΜΜΕ των Αθηνών και με τις δημοσκοπικές εταιρίες να μην την συμπεριλαμβάνουν καθόλου στα γκάλοπ, δημιουργώντας κλίμα "χαμένης ψήφου".

Λησμονεί σκόπιμα ο κ. Νέγρης ότι στις εκλογές του Ιούνη 2012, και που η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δεν συμμετείχε στις εκλογές σαν σχήμα, η διαφορά σε ψήφους ανάμεσα στη Ν.Δ και τον ΣΥΡΙΖΑ, στο Νομό μας ήταν ο ίδιος αριθμός ψήφων  που συγκέντρωσε στις Εκλογές του Μάη, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Θα μπορούσαμε εύκολα λοιπόν να ισχυριστούμε ότι  σε ένα μεγάλο βαθμό για την αντιμνημονική έδρα στο Νομό Σάμου τον Ιούνη, συνέβαλαν τα μέγιστα οι ψηφοφόροι της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, αφού οι περισσότεροι στράφηκαν προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Ενώ μιλάει για "Αιθίοπες" ο ίδιος έως σήμερα δεν τόλμησε να εκτεθεί εκλογικά, ούτε σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, και εμείς φυσικά διεροτόμαστε. Μήπως φοβάται ότι οι ψήφοι που θα συγκεντρώσει, θα είναι ο μέγιστος αριθμός επιβατών σε ένα ταξί?

Σε άλλο σημείο του δημοσιεύματός καλεί το κ. Μανόλη Βασιλειά για μια ακόμα φορά να παραδώσει την Περιφερειακή Έδρα, αφού ισχυρίζεται ότι δεν του ανήκει.  

Ο υπεράνω των πάντων  και στο απυρόβλητο της οποιασδήποτε κριτικής, κ. Νέγρης, δεν γνωρίζει ότι στις Δημοτικές - Περιφερειακές Εκλογές οι πολίτες κυρίως ψηφίζουν κι επιλέγουν πρόσωπα και όχι κόμματα..? 

Δεν γνωρίζει ο κ. Νέγρης ότι οι Σύμβουλοι δεν είναι στρατιωτάκια ή μαργονέτες κανενός, αλλά πολιτικά και αυτοδιοικητικά σκεπτόμενοι ενεργοί πολίτες, και άρα τη στάση τους την καθορίζουν ανάλογα με τη συνείδησή τους?

Από αυτήν ελέγχονται καθώς και από το κόσμο που τους εμπιστεύθηκε.  Κριτής των πάντων είναι και θα πρέπει να είναι ο κυρίαρχος λαός και η σοφία του και όχι ο οποιοσδήποτε κ. Νέγρης. 

Από την άλλη, αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί οι γνωστοί διακομματικοί φίλοι και συνεργάτες του κ. Νέγρη είναι ότι όσο αυτός ασχολείται αρνητικά με τον οποιονδήποτε, τόσο "καλό" πολιτικά  του κάνει. 

Η αρνητική προπαγάνδα του κ. Νέγρη για τον οποιονδήποτε, μετατρέπεται αυτόματα σε θετική διαφήμιση του "κρινόμενου", μέσα στην τοπική μας κοινωνία. 


Η Κοινωνία μας παρακολουθεί ΟΛΟΥΣ και μας ΚΡΙΝΕΙ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ για μια ακόμα φορά, κ. ΝΕΓΡΗ


Υ.Γ Δεν πρόκειται ούτε αυτή τη φορά να απαντήσουμε στα προβοκατόρικα σχόλιά του κ. Νέγρη, "παίζοντας τα παιχνιδάκια του", για διαδικτυακό "ξεκατίνιασμα".  

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: