Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η εκδήλωση «μαγνήτησε» το κοινό



Πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες του Νομού Καρδίτσας η εκδήλωση. Γράφει η σημερινή εφημερίδα «Νέος Αγών» Καρδίτσας «Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση με ομιλητή τον διακεκριμένο ερευνητή Γιώργο Πασχαλίδη».

Με τον θερμότερο τρόπο καλωσόρισε τον ερευνητή – συγγραφέα κ. Γιώργο Πασχαλίδη η πόλη της Καρδίτσας το Σάββατο 25 Μαΐου στις 19:00μ.μ. Η αίθουσα Αφροδίτη του Ξενοδοχείου Κιερίον, όπου και πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η εκδήλωση-παρουσίαση του 10 έτους ερευνητικού έργου του Γιώργου Πασχαλίδη, ήταν κατάμεστη. Ο κόσμος παρέμεινε στην αίθουσα με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

Ο κ. Πασχαλίδης συζήτησε με τους παρεβρισκόμενους και τους είδε τον κάθε ένα προσωπικά μέχρι τα ξημερώματα. Η κα. Τσιτσιπά Θεοδώρα διακεκριμένη δημοσιογράφος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στη διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων και Mr στον τομέα Τουρισμού και Διοίκησης, ήρθε από την Αθήνα για να συντονίσει την εκδήλωση στην πόλη της την Καρδίτσα και δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τον συγγραφέα στην πόλη της Καρδίτσας. Είναι, για εμάς, που έχουμε γίνει με πάμπολλους τρόπους κοινωνοί της ωφελιμότητας της παρουσίας του κι έχουμε ευεργετηθεί από το έργο του, μεγάλη επιτυχία και χαρά που παρευρίσκεται στη γενέτειρά πόλη μας. Είμαστε, σήμερα, εδώ, και κάποιοι έχουμε έρθει από μακριά, επειδή πιστεύουμε ότι η διάδοση του έργου του θα ωφελήσει όσους έχουν την τύχη να έρθουν σε επαφή με αυτό και με τον ίδιο.»


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος κ. Παπαλός και φορείς της πόλης. Το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης αφορούσε τους τρεις τρόπους λειτουργίας του ανθρωπίνου εγκεφάλου που βρίσκουν εφαρμογή σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας (Ιατρική, Εκπαίδευση, ανθρώπινες σχέσεις, αθλητισμός). Οι επιστημονικοί συνεργάτες και φίλοι του κ Πασχαλίδη προσήλθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας, προκειμένου να παρουσιάσουν την πρακτική εφαρμογή του μοντέλου tri-anthropo-types Πασχαλίδη στους επιστημονικούς χώρους. 

Από τον Ιατρικό χώρο η Αναστασία Σταθοπούλου παιδοψυχίατρος, η Ελένη Παυλίδου γενική χειρούργος, και ο Κωνσταντινίδης Ιωάννης Δ/ντής Β’ Χειρ.Ογκολογικής κλινικής Θεαγενείου Νοσοκομείου, από την εκπαίδευση ο κ. Απόστολος Φονταλής σχολικός σύμβουλος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και από τον τομέα του αθλητισμού ο Μανώλης Καραγιάννης ομοσπονδιακός προπονητής στίβου στο Αλμα Επι Κοντώ.


Προλόγισε ο κ. Στέλιος Μάνος χημικός, ο οποίος μαζί με όλα τα μέλη της ομάδας φίλων Πασχαλίδη της Καρδίτσας εργάστηκαν με αγάπη και μεράκι για τη διοργάνωση της εκδήλωσης-παρουσίασης του έργου του Γιώργου Πασχαλίδη.

Ο Γιώργος Πασχαλίδης ευχαριστεί θερμά την ομάδα φίλων Πασχαλίδη της Καρδίτσας για την αγάπη και το σεβασμό με τα οποία περιβάλουν το έργο του. Ευχαριστεί τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί: τον Στέλιο Μάνο, Ευαγγελία Τσαπουρνή, Λάμπρος Ελευθερίου, Φωτεινή Μάνου, Ρουλιάνα Ζώτου, Βάσω Παναγιωτίδου, Ελένη Βέργου, Θανάση χατζόπουλο. Τους ευχαριστεί για την πολύ μεγάλη προσφορά τους στη διάδοση του έργου του, την άριστη διοργάνωση της εκδήλωσης και τη ζεστή φιλοξενία στην πόλη της Καρδίτσας.


http://georgepashalidis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: