Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥNΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ



Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 8ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αεροδιαστημικής στη Μόσχα ( 25 – 29 Μάρτη 2013) στο οποίο ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης παρουσίασε με τεράστια επιτυχία και ανταπόκριση από την ιατρική επιστημονική κοινότητα την ανακάλυψη του για την ανθρώπινη τυπολογία και τους τρεις τρόπους λειτουργίας του ανθρωπίνου εγκεφάλου η οποία ερμηνεύει τις ατομικές διαφορές και δίνει λύσεις για την αποκατάσταση της σωματικής και ψυχικής υγείας.

Το συνέδριο διεξήγαγε ο Πανρωσικός κοινωνικός οργανισμός «Σύλλογος Αεροπορικής –Διαστημικής, Ναυτικής, Ακραίων Συνθηκών και Περιβαλλοντικής Ιατρικής της Ρωσίας». Στο συνέδριο επίσης φιλοξενήθηκαν οι κορυφαίοι επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων Ιατρικής από χώρες όπως Αζερμπαιτζάν, Γεωργία, Ρωσία, Λευκορωσία, Καζακστάν, Πολωνία κ.α. Υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον για την παρουσίαση της ανακάλυψής του κ. Πασχαλίδη η οποία και έτυχε ξεχωριστής υποδοχής τόσο από τους διοργανωτές όσο και από τους συμμετέχοντες.


Δέχθηκε προτάσεις από Ιατρικά ερευνητικά κέντρα για συνεργασία προκειμένου να συμβάλλει μέσω αυτής στην πρόληψη και θεραπεία ασθενειών.

Με το πέρας των εργασιών του συνεδρίου ο πρόεδρος του συλλόγου Αεροδιαστημικής, Διδάκτωρ Ιατρικών Επιστημών κ. Β.Δ Βλάσοφ παρέδωσε προσωπικά στον κ .Πασχαλίδη το πιστοποιητικό συμμετοχής στο συνέδριο και του έκαναν πρόταση να γίνει ο επιστημονικός συνεργάτης και πρέσβυς του συλλόγου στην Ελλάδα.

Για περισσότερες φωτογραφίες κάντε "κλικ" πιο κάτω:



georgepashalidis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: