Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Τα προβλήματα των Αστυνομικών τέθηκαν στη βουλευτή του νομού Σάμου


Τα αυξημένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, συζήτησαν με την βουλευτή του Νομού κ. Αγνή Καλογερή τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων στην έδρα του συλλόγου.

Τα ζητήματα που τέθηκαν αφορούσαν κυρίως τα μισθολογικά προβλήματα του κλάδου που προκύπτουν μετά τις πληροφορίες για περικοπές στα ειδικά μισθολόγια και τις επιπτώσεις στην αξιοπρεπή εργασία και ζωή των αστυνομικών υπαλλήλων, τις ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές που αφορούν εκτός των άλλων και την ασφάλεια και προστασία των πολιτών.



Συζητήθηκε επίσης το θέμα της διαχείρισης των μεταναστών και ιδιαίτερα των Συρίων προσφύγων πολέμου που έφτασαν στο νησί, αλλά και αυτών που πιθανά θα έρθουν. Αναφέρθηκε η έλλειψη σε εξειδικευμένο προσωπικό, συνοριοφύλακες, όπως και η ακαταλληλότητα του χώρου όπου κρατούνται οι πρόσφυγες.


aegaio

Η βουλευτής, επισκέφτηκε η ίδια το χώρο του Λιμενικού Ταμείου, όπου κρατούνται οι πρόσφυγες και διαπίστωσε το εντελώς ακατάλληλο του χώρου και τις πολύ κακές συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων. Η κ. Αγνή Καλογερή δήλωσε ότι δεσμεύεται να μεταφέρει στην κυβέρνηση το αίτημά τους για άμεση απελευθέρωση καθώς και να ενημερώσει για τις συνθήκες διαμονής και κράτησης.
Βιολέτα Τριπόδη
radiocafe

Δεν υπάρχουν σχόλια: