Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Στα δικαστήρια οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α.



Αύριο Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει εξαγγείλει 4ωρη στάση εργασίας από τις 7.00 το πρωί μέχρι της 11.00 π.μ.και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8.30π.μ. στα δικαστήρια της πρώην σχολής ευελπίδων (κτίριο 16), προκειμένου οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους που δικάζονται για «παρακώλυση συγκοινωνίας» και για άλλα κατασκευασμένα αδικήματα.


Στην προσπάθεια της να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και να καταστείλει τους αγώνες τους, η μνημονιακή ενδοχώρια τρόικα στις 29 Αυγούστου, στο συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, προχώρησε σε συλλήψεις εργαζομένων.Ο τρόπος που έγιναν οι εν λόγω συλλήψεις - μετά το πέρας του συλλαλητηρίου και αφού μετά την παρέμβαση του συνόλου των εργαζομένων που πήραν μέρος στην πορεία τους άφησαν ελεύθερους από την διεύθυνση της τροχαίας όπου τους κρατούσαν, η σύλληψη έγινε στα αμαξοστάσια και στο χώρο εργασίας των εργαζομένων - μας παραπέμπει σε εποχές και μεθόδους επταετίας που έχουν καταδικάσει τόσο οι εργαζόμενοι όσο και η κοινωνία.


Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. αύριο θα στείλουν μήνυμα στην τρομοκρατική συγκυβέρνηση ότι η τακτική της να ποινικοποιήσει το σ.κ. και τους αγώνες των εργαζομένων δεν θα περάσει !!!

Ο αγώνας των εργαζομένων απέναντι στη νεοφιλελεύθερη πολιτική που τους οδηγεί στην φτωχοποίηση και την κοινωνική περιθωριοποίηση δεν κάμπτεται από ΜΑΤ, χημικά και στημένα δικαστήρια !!!

vathiprasino

Δεν υπάρχουν σχόλια: