Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Οι δάσκαλοι Ικαρίας – Φούρνων συμμετέχουν στην Γενική Απεργία της 26ης Σεπτέμβρη


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 26ης ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, η πολιτική της κοινωνικής λεηλασίας συνεχίζεται σφοδρότερη από την τρόικα εσωτερικού και την τρόικα εξωτερικού. Το νέο «πακέτο μέτρων» συνεχίζει την πορεία προς την ολοκληρωτική κατάργηση του ίδιου του δικαιώματος στην επιβίωση για τους πολλούς ώστε να εξασφαλιστεί η αρχή της ανταγωνιστικότητας»: ο κανιβαλικός αγώνας όλων εναντίον όλων για να σωθεί το υπερεθνικό «έθνος» της ολιγαρχίας του πλούτου. 

Η πορεία αυτή μπορεί να ανατραπεί, μπορεί να σταματήσει. Σταθμός να είναι η Γενική Απεργία της 26ης του Σεπτέμβρη: συμμετέχουμε μαζικά – κανένα σχολειό ανοιχτό. Άμεση κλιμάκωση για να παρθούν πίσω τα μέτρα, πολύμορφος παρατεταμένος μαζικός αγώνας για να ανατραπεί η πολιτική που κλέβει τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας. 

Την Τετάρτη 26 του Σεπτέμβρη απεργούμε και συμμετέχουμε μαχητικά στην απεργιακή συγκέντρωση στον Άγιο Κήρυκο στις 12.

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους που θα συγκεντρωθούν στον Εύδηλο και τους καλούμε να συμβάλλουμε όλοι στην αγωνιστική συνεννόηση όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων του νησιού. Εάν αυτοί δε θέλουν ή δε μπορούν να το καταλάβουν, οι εργαζόμενοι και η κοινωνία μπορούν να το επιβάλλουν: Ως εδώ, δεν πάει άλλο!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: